AINEISTOT

Käsikirjoitusten ja ilmoitusten viimeinen jättöajankohta on viimeistään ilmestymisviikkoa edeltävänä maanantaina klo 12.00 mennessä.

Mediakortista löydät tarvittavat tiedot mainoksen valmistamiseen, esim. palstaleveydet (käytämme 6-palstaista sivurakennetta) ja palstakorkeuden niin etu- kuin sisäsivuillakin.

Valmiit lehtimainokset:
Printtiin tarkoitetut valmiit mainokset toivomme lähetettävän ensisijaisesti pdf-muodossa. Myös kuvatiedostot (Jpeg, Tiff, PNG) käyvät mikäli resoluutio on riittävän suuri. Tarkista resoluution riittävyys tarvittaessa mainoksen tekijältä. Nettiin tehdyn mainoksen (tai kuvan) tarkkuus ei automaattisesti riitä printtimediassa.

Meillä valmistettavat lehtimainokset:
Mainosmateriaali lähetetään siten, että tekstit ja kuvat (jos niitä on) toimitetaan erikseen. Älä siis liitä mainokseen tarkoitettuja kuvia tekstitiedostoon, vaan lähetä ne erillisinä liitetiedostoina. Kuvat mielellään Jpeg- tai Tiff -muodossa, myös PNG käy. Tärkeintä on että kuvien tarkkuus on riittävän suuri painettuun mediaan. Varmistathan että sinulla on lupa käyttää lähettämääsi / lähettämiäsi kuvia mainoksessasi.

LED-valomainostaulun mainokset:
LED-taulumme aineistovaatimukset löydät täältä.

Lähetä aineistot osoitteeseen marketta(at)maaselanextra.fi